Majakka ry hakee palkkatukeen oikeutettua viestintäkoordinaattoria

Viestintäkoordinaattorilta edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä toimia sekä tiimissä että itsenäisesti.

Majakan viestintäkoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm. järjestöviestinnän ja Majakan viestinnän kokonaisvaltainen kehittäminen, viestinnällisen tuen tarjoaminen keskuksen toimijoille ja Majakan jäsenyhdistyksille.

Kehität ja pidät yllä Majakan digitaalisen viestinnän kanavia sekä graafista materiaalia. Vastaat 1-2 kertaa vuodessa ilmestyvän Ankkuripaikka tiedotuslehden ja joka toinen viikko lähetettävän Majakkaverkoston uutiskirjeen sisällöstä.

Plussaa on, jos hallitset Microsoft Office perheen toimisto-ohjelmat + Publisher ja yleisimpiä sosiaalisen median kanavia.